Facebook

deuXcel

Festivals

QuatreMAINS als festival act of theatraal concert

‘QuatreMAINS’ is te boeken op festivals. Het muzikaal flexibele concept maakt de act geschikt voor alle leeftijden en vele locaties.

‘QuatreMAINS’ is een combinatie van luisteren en meedoen. Luisteren naar bekende en onbekende muziek die op een ludieke manier en op hoog niveau wordt gespeeld.

Quatremains spelen op 1 cello is uniek in de wereld en deuXcel speelt repertoire dat loopt van Bach tot Buurman en Buurman en van Frozen tot Bizet.

DeuXcel vraagt haar (jonge) publiek om mee te spelen in muzikale spelvormen zoals een dirigentenspel, roffelen van toffe ritmes en noten tellen in een symfonie van Mozart.

Het duo speelt in op het publiek dat zij voor zich heeft en betrekt alle leeftijdsgroepen bij hun optreden.

Door dit flexibele en op maat aan te passen concept is ‘QuatreMAINS’ geschikt voor alle leeftijden en uiteenlopende locaties.

‘Quatremains’ was o.a. te zien op , Oranjewoud festival (2017), Kindermuziekfestival Bergen (2016), Toeters en Bellen Amersfoort (2014 en 2016) en op vele scholen.
deuXcel was ook te zien op o.a. Cello Biënnale Amsterdam, Cello Festival
Dordrecht, Festival Classique, Festival Twee Turven Hoog, Int. Kamermuziek Festival Schiermonnikoog en Cello Festival Zutphen.

Praktische informatie

Speelvlak: 6×4

Duur: op maat tot max. 45 minuten

Alle leeftijden

Techniek: 1x draadloos zendersysteem (excl. mic), 2x draadloze headsets systeem

TRAILER QUATREMAINS